+86 15938222333
Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
Relaterede nyheder
Nyheder

Overdreven styrenpris vil trykke Kinas levering i 2021

Release Time: 2020-12-17 19:30:14         Hits: 25

I den første halvdel af 2021 vil Asien stå over for et stort antal nedgangstider til vedligeholdelse


Efterspørgslen efter emballage og husholdningsapparater er stadig nøglen

Det er sandsynligt, at der i 2021 vil ske en for stor stigning i det globale styren, da kapaciteten stiger i Asien, og usikkerheden om efterspørgselsgenopretning er tydelig, efterhånden som epidemien fortsætter.

Selv om den asiatiske styrenpris steg i oktober på grund af en stram forsyning, steg udbuddet i begyndelsen af december på grund af nogle regionale producenters genstart, og prisen mistede sin vækstdynamik.

Forbedringen af fortjenstmargenen og åbningen af arbitragevirksomhed i slutningen af 2020 har givet det asiatiske marked flere forsyninger.Opfindelsen kan stige igen inden det kinesiske nytår i februar efter at være faldet til et relativt sundt niveau i det fjerde kvartal.


Vækst i asiatisk styrenkapacitet


Det anslås, at Kinas kapacitet til produktion af styren vil stige med ca. 6.88 millioner tons /år i 2021, hvilket vil forværre situationen med overudbud og faldende efterspørgsel i Asien og i sidste ende føre til en reduktion af produktionen.Ifølge brancheinsidere omfatter den nye produktionskapacitet 1.2 millioner tons / år af Zhejiang Petrochemical, 650000 tons / år af CNOOC og 650000 tons / år af Wanhua petrokemisk.

" I lyset af den overdrevne konkurrence vil leverandører med en god omkostningsstruktur have en fordel, " sagde en markedsdeltager

Samtidig forventes produktionstabet, da et stort antal fabrikker vil blive lukket for vedligeholdelse i første halvdel af 2021, delvis at udligne forsyningskæden og kan støtte CFR China-priserne.Dette vil også indsnævre kløften mellem CFR og hjemmemarkedspriserne på styren i Kina og hæmme de kinesiske købers importinteresser.


2024 Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd. Alle rettigheder forbeholdes.
Top